پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
دسته: تحقیقات نرم افزاری
دسته: تحقیقات نرم افزاری
عنوان کامل: پروژه بررسی و بهینه سازی قالب اکستروژن با نرم افزار abaqus
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۸۱
فهرست مطالب: جهت مشاهده فهرست مطالب این پروژه اینجا کلیک نمایید
______________________________________________________
بخشی از مقدمه پروژه بررسی و بهینه سازی قالب اکستروژن با نرم افزار abaqus :
فرآیند اکستروژن بر طبق DIN8583 به عنوان یک فرآیند تغییر شکل فشاری در فرآیندهای تولیدی تقسیم بندی می شود. در اکستروژن عموماً تمامی قطعه در فرآیند شکل¬دهی شرکت می¬کند. لقمه در ماتریس قرار می-گیرد و به وسیله اعمال فشار بر روی آن از طریق سنبه، لقمه شکل مقطع خروجی را به خود می¬گیرد و از قالب خارج می¬شود.
اکستروژن یک فرآیند تغییر شکل برای تولید قطعات یکپارچه می¬باشد که در آن ماده تحت فشار زیاد سیلان پیدا می¬کند. در صورتی که در شکل¬دهی سرد شرایط خاصی مانند نیاز به نیروی زیاد پرس، درجه تغییر شکل بالا و غیره موجود باشد قطعه خام تا دمای آهنگری گرم می¬شود (شکل۱-۱).
صنعت اکستروژن دارای تاریخی بالغ بر ۱۵۰ سال است. اولین نوشتار در مورد این فرآیند گزارشی از جوزف براما در سال ۱۸۷۰ میلادی است. این گزارش پرسی را شرح می¬داد که سرب ذوب شده یا دیگر مواد نرم را به داخل یک استوانه ای پمپ می¬کرد. در این شرایط یک مندرل مخروطی که در مرکز قالب ثابت شده¬بود شکل نهایی را در قطعه ایجاد می کرد.
در سال ۱۸۸۶ اکستروژن به عنوان یک فرآیند شکل دهی در فرانسه بر روی سرب استفاده شد. اما به مرور زمان کم کم این روش بر روی آلومینیوم هم انجام شد. در سال ۱۹۰۹ در آمریکا اکستروژن برای ساخت اشکال ساده تو خالی با سطح مقطع گرد و یا چهار گوش به کار رفت. از این روش برای ساخت پوکه¬های برنجی فشنگ استفاده شد. در خلال سال¬های قبل از جنگ جهانی و به همین دلیل در سال ۱۹۳۰ کشور آلمان تولید پوکه¬های فولادی به روش اکستروژن معکوس را در دستور کار قرار¬داد و در سال ۱۹۳۴ این کار در نورنبرگ انجام¬شد. اشکال این روش سایش شدیدی بود که به واسطه اصطکاک زیاد بین فولاد و قالب ایجاد می¬شد که باعث کاهش کیفیت سطح محصول و کاهش عمر ابزار می¬شد. اما در سالهای بعد با بکار بردن یک لایه فسفاته به عنوان روانساز این اشکال نیز برطرف شد. در اولین سال¬های جنگ جهانی دوم با خروج این تکنولوژی از آلمان تجربیات دیگری در این زمینه فراهم شد. بطوریکه امروزه هزاران قطعه به کار رفته در هواپیما، اتومبیل و صنایع نظامی با این روش ساخته می شوند.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
دانلود جزوه کنکور برای همه دروس
برای دانلود جزوات سایر دروس روی جزوه کنکور کلیک کنید