پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: بررسی معبد آناهیتا
دسته: عمران-معماری
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۶۲
________________________________________________
بخشی از مقدمه پروژه بررسی معبد آناهیتا:
كرمانشاه
سرزمين اهورايى ايران از كناره هاى سيحون تا فرات و از درياى خزر تا دريای فارس براى هر ايرانى پاك نژاد، مقدس وگرامى است.
همان قدر كه آذربايجان هميشه سربلند ومردم سخت كوش و دلاور آن و بلوچستان پهناور و خراسان زرخيز، عزيز و دوست داشتنى است، مازندران و فارس و كردستان و ايلام هم محبوب است; زيرا همه اين سرزمينها جزيى از سرزمين پهناور و مقدس ايران است و قسمتى از پيكر مادر وطن وهرگز در ميان اعضاى بدن نمىتوان چشم رابر دهان يا دست را بر پا ترجيح داد و اين خطو خال و چشم و ابرو هركدام به جاى خويش نيكو و دوست داشتنى است و هر يك ويژگى خاص خود را دارد و البته همين ويژگيهاست كه باعث مىشود ما درباره منطقهاى بيش از مناطق ديگر به سخن بپردازيم. از جمله اين مناطق كرمانشاهان است ;منطقه پر اهميتى كه در غربىترين بخش جمهورى اسلامى ايران در كنار مرز ايران وعراق با مساحتى حدود ۲۳۶۲۲ كيلومترمربع واقع و از كهنسالترين مناطق كشوراست.
مردمش كه بيشتر از نژاد كرد مىباشند تيرهاى نيرومند از نژاد آريا يعنى ساكنان اصلى كشور ايران هستند و زبان كردى آنان شاخه اى از زبان فارسى يعنى زبان ايرانىاست.
وجه تسميه كرمانشاهان در كتب و متون جغرافيايى يا المسالك والممالك (راهنامه ها – شهرنامه ها) اشارات صريحى وجود دارد كه قرميسين، قرمسين واكثر بشكل قرماسين يا قرماشين معرب واژه كرمانشاهان، كرمانشاه و يا گرمان ساه وگرمان سان بوده و مىباشد.
ابوبكر احمدبن محمد بن اسحاقهمدانى، معروف به ابن فقيه، در كتاب خودبهنام ترجمه مختصر البلدان (حدود ۲۷۹ه.ق) مىنويسد: “قباد از مداين تا رودخانه بلخ، در همه راه هيچ سرزمينى نيافت كه هوايش از كرمانشاهان تا گردنه همدان، خوشتر و آبش گواراتر ونسيمش لذت بخشتر باشد. اين بودكه قرماسين را ساخت و ويژه خويش كاخى بلند بر روى هزار ستون بناكرد.” پس قرماسين كلمهاى استپارسى يعنى كرمانشاه.
دانلود جزوه کنکور برای همه دروس
برای دانلود جزوات سایر دروس روی جزوه کنکور کلیک کنید