با قدرت شروع میکنم اما بعد از مدتی انگیزم کم میشه. چیکار کنم؟!
همیشه اول مهر تا اولین آزمون های ازمایشی شور و انرژی همه داوطلبای کنکور فوق العاده ست. اما بعد آزمون و گذشت ۲-۳ هفته نوعی سستی در ۹۰% بچه ها دیده میشه که اصلا باورت نمیشه این همون ادم بودش که انقدر آرزو و هدف داشت. تو این مواقع اول از همه باید مشکل ریشه یابی کنیم تا بتونیم اون رو رفع کنیم.
خوب بیاین ببینیم مشکل میتونه کجا ها باشه ؟؟
۱-افسردگی : حالیتی که اگه براتون رخ بده کاملا طبیعیه اما باید هرچه زودتر این حالتو از خودتون دور کنید. اکثرا هم تو دوران آذر و دی ماه دچار این وضعیت میشن که با همراهی مشاور و پرداختن به کارهای مورد علاقتون تو زمان استراحتتون میشه به راحتی رفعش کرد.
۲- بی برنامگی : اگه ندونید میخواید چی کار کنید همواره سر درگمید . سر درگمی مداوم هم خودش موجب سستی تو کارها میشه.
۳- کمال گرایی: موردی که تو خیلی از داوطلبا دیده میشه . سعی کنید اهسته اما پیوسته حرکت کنید درست مثل یک لاک پشت . اخرش هم مطمئن بشین برنده میشین . تفکر همه یا هیچ رو کنار بزارید و توقع نداشته باشید یک شبه راه صد ساله رو طی کنید و موفق بشید.
۴-ضعف اعتماد به نفس : کلاهتون پس معرکه ست اگه خودتون رو دست کم بگیرید یا قبول نداشته باشین!
۵-ترس: تر از شکست و نتیجه گرفتتن !! باعث میشه هیچ وقت حرکت موفقی نداشته باشیم. اگر از شکست و سرزنش دیگران بترسید همیشه به عقب پس زده میشید.
۶-صبور نبودن: از قدیم گفتن گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی … درسته غوره شاید مثل اول و مسیر راه کنکور باشه و طعم خوبی نداشته باشه اما اخرش میتونه مثل حلوا شیرین باشه .
۷- سرزنش کردن مداوم خود: اگه همش بخواین به از دست دادن روزهای گذشته فکر کنید این روز هارو هم از دست میدین و قدم به قدم به سستی تو خوندن هم نزدیک تر میشین . پس سعی کنید کم کاری های گذشته رو فراموش کنید و از همین الان به بعد رو برای خودتون مهم بدونید.
۸- یکنواختی: روز مرگی بیش از حددد و انجام کارهای روتین بدون هیچ هیجانی پشت سر هم نه تنها از درس بلکه از تمام زندگی شما رو نا امید میکنه . سعی کنید با تنوع و علاقه درس بخونید .
دانلود جزوه کنکور برای همه دروس
برای دانلود جزوات سایر دروس روی جزوه کنکور کلیک کنید