خب همونطور که میدونین کاهش ظرفیت پزشکی در کنکور ۹۳ خیلی مشهود هست. این کاهش بی سابقه ( کاهش ظرفیت پزشکی ) به شرح زیر است :
کاهش ظرفیت پزشکی
دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۹۳ منتشر شد و بر اساس اطلاعات منتشره در این دفترچه امسال در دوره روزانه دانشگاه های دولتی در رشته پزشکی ۲ هزار و ۸۸۲ نفر پذیرفته می شوند که نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری را نشان می دهد.
به گزارش خبرنگار مهر، در سال گذشته و کنکور ۹۲ براي رشته پزشکي ۴۷۰۰ ظرفيت در دانشگاه هاي دولتي تعيين شده بود و این ظرفیت براي رشته دندانپزشکي ۱۵۰۰ نفر و براي رشته داروسازي ۱۲۵۰ نفر ظرفيت در دانشگاه هاي علوم پزشکي بود.
این در حالی است که امسال در دفترچه کنکور ۹۳ تعداد ظرفیت رشته پزشکی ۲ هزار و ۸۸۲ نفر، ظرفیت رشته دندانپزشکی ۸۰۱ نفر و ظرفیت داروسازی ۶۲۹ نفر تعیین شده است.
در پردیس های خودگردان وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی امسال به صورت متمرکز دانشجو پذیرفته می شود و ظرفیت پذیرش در مجموع یک هزار و ۵۴۸ نفر است که در رشته های دکتری حرفه ای به ترتیب در پزشکی ۹۰۰ نفر، در دندانپزشکی ۲۷۰ نفر، در داروسازی ۲۸۰ نفر است.
این ظرفیت غیر از ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی بقیة الله (عج) و ارتش و شاهد است که حدود ۱۰۰ نفر را شامل می شود.
در سال ۹۲ پذیرش در رشته های علوم پزشکی بیش از ۷ هزار نفر بود که با کاهشی ۱۵۰۰ نفری امسال ظرفیت پذیرش در علوم تجربی به کمی بیشتر از ۴ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است. این میزان کاهش در مقابل ۴۴۳ هزار نفر شرکت کننده در کنکور تجربی سال ۹۳ شانس قبولی را به کمتر از ۳۸ درصد کاهش داده است.
دانلود جزوه کنکور برای همه دروس
برای دانلود جزوات سایر دروس روی جزوه کنکور کلیک کنید