چگونگی جمع بندی از قول برترهای کانون

سلام ، تو این پست یه سری مصاحبه های کوتاه از برنامه ها و چگونگی جمع بندی کنکور رو که مدنظر ترازهای برتر کانون هستش رو واستون قرار میدم. البته به زودی پست های زیادی در این مورد میذاریم که همتون نهایت بهره رو ببرین.

چگونگی جمع بندی

چگونگی جمع بندی از قول برترهای کانون

کبری بابایی، رشته‌ی تجربی با تراز ۷۲۰۸:

تصمیم گرفتم به جای شروع زودهنگام دوره‌ی جمع‌بندی، هر چیزی را در زمان خودش انجام دهم. طبق اولویت‌بندی ابتدا به سراغ درس‌هایی بروم که در طول سال خوب خواندم و در آزمون‌ها نیز نتیجه‌ی خوبی گرفتم؛ چون برای آن‌ها خلاصه‌نویسی جامعی تهیه کردم و این باعث جلوگیری از آشفتگی می‌شود. سپس در راستای تبدیل یادگیری ناقص به کامل، به سراغ کتاب خودآموزی می‌روم.

زهره ثقفی، رشته‌ی ریاضی با تراز ۷۰۰۰:

با حفظ تسلط فعلی‌ام به درس‌های عمومی و اختصاصی در دو ماه باقی‌مانده به کنکور تمام تلاشم را می‌کنم تا به هدفم که رتبه‌ی ۷۰۰ تا ۸۰۰ و قبولی در رشته‌ی IT دانشگاه تهران است برسم.

باران باقری، رشته‌ی انسانی با تراز ۷۱۰۰:

در سراسر این دوازده سال اول درس خواندم بعد آزمون دادم؛ در این یک ماه برعکس، تصمیم من جمع‌شدن فکرم درباره‌ی جمع‌بندی است.

سپیده نجفی، رشته‌ی تجربی با تراز ۷۴۰۰:

در دوران جمع‌بندی به روش سه روز یک بار عمل می‌کنم نه بقچه‌ای. با روش بقچه‌ای درست است که هر درس را بخوانم تمام می‌کنم اما وقتی به آخر برسم درس‌هایی را که اول خواندم فراموش می‌کنم. با روش سه روز یک‌بار، هر سه روز همه‌ی درس‌ها را دوره می‌کنم و آخر این دوران به آرامش می‌رسم که همه‌ی درس‌ها را خواندم  و تقریباً همه را یاد گرفتم.

جمع بندی کنکور ریاضی

شیرین رفعت‌نیا، رشته‌ی تجربی با تراز ۷۴۸۶:

من حتماً از روش استراتژی بازگشت استفاده خواهم کرد و این روش را با استفاده از کنکورهای سال‌های قبل در منزل تمرین می‌کنم. در ضمن در ۲٫۵ روز باقی‌مانده با برنامه‌ریزی همه‌ی درس‌ها را جمع‌بندی خواهم کرد و مطمئنم با این روش‌ها حتماً نتیجه می‌گیرم.

داود شریفی با تراز ۶۰۰۰:

من در این جلسه نتیجه گرفتم که در دوران جمع‌بندی باید تمام دانسته‌های خودم را از این ۱۲ سال تحصیلم در جلسه‌ی کنکور روی پاسخ‌نامه به صورت گزینه‌های درست پیاده کنم. البته در آن ۲٫۵ روز باقی‌مانده روی قسمت‌های مهم که می‌خواهم بخوانم تمرکزکنم و آن قسمت‌ها را بر اساس تعداد سؤالات پرتکرار از درس‌هایی که در همه‌ی کنکور‌ها آمده است انتخاب کنم. 

حمید حمیدی، رشته‌ی ریاضی با تراز ۷۰۰۰:

مهم‌ترین نکته‌ای که در این جلسه توجه من را جلب کرد، شیوه‌ی خواندن در ۲٫۵ روز و کامل کردن یادگیری‌های خودم بود.

علیرضا علیان، رشته‌ی ریاضی با تراز ۷۸۰۰:

می‌خواهم به تسلطی برسم که در هر شرایطی بتوانم مطالبی را که در دوره‌ی آموزش یاد گرفتم از ذهنم استخراج کنم. استراتژی من در ۲٫۵ روز، کار بر روی آزمون‌های مکمل و تست‌های نشان‌دار است، سعی می‌کنم توانایی خود را در  تعویض مبحث سر جلسه‌ی کنکور تقویت کنم.

مهسا فیضی، رشته‌ی تجربی با تراز ۶۵۰۰:

استراتژی بازگشت را در آزمون‌های پیش رو و دوران جمع‌بندی اجرا خواهم کرد تا در کنکور آن‌ها را اجرا کنم. در زمان ۲٫۵ روز از یادداشت‌ها و خلاصه‌نویسی‌های خودم استفاده خواهم کرد. پاسخ‌های غلط آزمون‌هایم را از سایت کانون گرفته و کاملاً روی آن‌ها مسلط خواهم شد. قبل از آزمون‌های جمع‌بندی در هر درس مهم‌ترین کارهایم را پیدا می‌کنم تا زمانم در ۲٫۵ روز تلف نشود.

جمع بندی کنکور ادبیات

امیر صادقی، رشته‌ی ریاضی با تراز ۶۶۰۰:

نتیجه گرفتم درس‌هایی را که نخواندم و اصلاً بلد نیستم فعلاً کنار بگذارم. روش‌ها و تکنیک‌هایی را که نامشان را شنیده بودم حالا یاد گرفتم و تصمیم دارم انجامشان بدهم. تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا پیوستگی خودم را با کانون حفظ کنم تا دچار آشفتگی ذهنی نشوم.

علی خواجات، رشته‌ی تجربی با تراز ۷۲۰۰:

در این جلسه نظم و برنامه‌ی آینده‌ی من بیش‌تر شد و تصمیم گرفتم به تجربه‌ی افراد مورد اطمینان اعتماد کنم و همه‌ی کارهایم را با فکر و نظم انجام دهم و از روش سه روز یک‌‌بار استفاده کنم. می‌خواهم برای ۲٫۵ روز باقی‌مانده این استراتژی را داشته باشم:

۱-       یادداشت‌های خودم را مطالعه کنم.

۲-       همه‌ی مطالبی را که تا به حال خوانده‌ام به تسلط برسانم. 

محمد معین بهمن با تراز ۶۷۰۰:

می‌خواهم بیش‌تر ذهنم را کنترل کنم و بیش‌تر درس بخوانم تا این‌که به رتبه فکر کنم. درس‌های زودبازده خودم را بشناسم. مثلاً در درس عربی بازده بالاتری دارم تا درس ادبیات.

روژینا سجادی با تراز ۶۵۰۰:

سعی می‌کنم از این به بعد با روش کانون جلو بروم.

نیلوفر کریمی با تراز ۶۷۰۰:

امروز ذهنم شفاف شد و خیالم راحت شد که یک ماه آینده به مرور تمام درس‌ها می‌رسم. تا ۲ خرداد فقط طبق برنامه‌ی راهبردی پیش می‌روم تا نیمه‌ی دوم درس‌ها را که کم‌تر مرور کردم تثبیت کنم.

یاسمن کلانتری، رشته‌ی تجربی با تراز ۶۳۰۰:

درس‌های ۱۲ سال تحصیل را جمع‌بندی می‌کنم، اشتباه‌های متداول و تست‌های نشان‌دار را مطالعه می‌کنم و اولویت‌ها را تشخیص می‌دهم و اول آن‌ها را انجام می‌دهم. از برنامه‌ی راهبردی جدا نمی‌شوم.

جمع بندی کنکور زبان

فائزه معادی، رشته‌ی تجربی با تراز ۷۸۳۰:

من از تراز ۴۹۰۰ به این تراز رسیدم. من با روش ۲٫۵ روز خیلی موافقم و قطعاً آن را انجام می‌دهم. کتاب اشتباهات متداول بسیار به من کمک کرد. هم‌چنین برای تمام تست‌هایی که روزانه در منزل کار کردم دفتر جداگانه‌ای برای اشتباهاتم تهیه کردم.

در ادامه میتونین واسه جمع بندی هاتون از پکیج جمع بندی کنکور مکتبستان نیز استفاده کنید.

برای تهیه اینجا ( پکیج جمع بندی کنکور مکتبستان ) کلیک کنید.

یک جلسه مشاوره رایگان با دانشجویان پزشکی

ما توی مکتبستان یک تیم بزرگ از دانشجویان پزشکی داریم که میتونیم تا کنکور بهتون برنامه و مشاوره تلفنی بدیم.

برای آشنایی با خدمات ما یک جلسه میتونیم مشاوره رایگان داشته باشیم.

درخواست مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان، کافیست فرم زیر را پر کنید 

2 دیدگاه برای “چگونگی جمع بندی از قول برترهای کانون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت لینک دانلود