چهار سوال کلیدی درباره ی دوران جمع بندی
بعضی از دانش آموزان در این روزها سوالاتی دارند:
اکنون چه کارهایی باید انجام دهیم؟ روند مطالعاتی قبل را ادامه دهیم یا در نوع مطالعه ی خود تغییراتی ایجاد کنیم؟ چه روش مطالعه ای در این بازه ی زمانی بیشترین بازدهی را خواهد داشت؟ منابع قبلی را مطالعه کنیم یا منابع مطالعاتی خود را تغییر دهیم؟ در ادامه به برخی از این سوالات پاسخ می دهیم:
۱- چرا باید جمع بندی کنیم؟
فرض کنید تمام مطالبی را که در سال ها یا ماه های گذشته، خوانده اید باید در یک ماه پایانی جمع بندی کنید و تا روز کنکور به خوبی به خاطر بیاورید. این که طبق روال قبلی و تا روز پایانی مطالعه کنید چه اشکالی خواهد داشت؟ چرا نباید به روش امتحانی جمع بندی کنید؟ (روش امتحانی روشی است که در آن یک درس را در چند روز به طول کامل مطالعه می کنید و بعد به سراغ درس دیگر می روید)
جمع بندی باعث می شود مطالبی که تاکنون مطالعه کرده اید، در ذهنتان طبقه بندی شود و این طبقه بندی به شما کمک می کند تا هنگام نیاز، به این اطلاعات دسترسی بهتری داشته باشید. بدون جمع بندی درست و اصولی، اطلاعات شما پراکنده خواهد بود و چه بسا در لایه های درونی تر مغزتان مخفی باشند. این اطلاعات مخفی بدون بازیابی های درست، در زمان موردنیاز به حافظه تان بر نمی گردد.
۲- چگونه جمع بندی کنیم؟
اول امتحان بدهید (شنبه ها و سه شنبه ها) و در بازه های زمانی باقی مانده به مطالعه و رفع اشکال بپردازید. این کار برخلاف رویه ی شما در تمام سال های تحصیلی تان است. با این روش مطالب خوانده شده را هر سه روز یکبار مرور خواهید کرد و با متداول ترین سوالات کنکور در سال های اخیر آشنا خواهید شد.
۳- چه زمانی جمع بندی کنیم؟
حداقل زمان برای دوران جمع بندی مدت زمانی است که بتوانید کنکورهای داخل کشور ۶ سال اخیر رشته ی خودتان را به روش سه روز یکبار مطالعه کنید. فراموش نکنید که کنکور هرسال بیش از هرچیز مشابه کنکور سال های قبل است، در صورت امکان کنکورهای خارج از کشور و کتاب شبیه ساز را هم به تمرینات خود اضافه کنید. هفته ی قبل از آزمون کنکور به مرور نهایی نکات بپردازید که به آن تورق سریع می گوییم.
۴- منابع دوران جمع بندی کنکور چیست؟
بهترین منبع جمع بندی کنکورهای سراسری داخل و خارج از کشور به همراه پاسخ تشریحی و کتاب های درسی و خلاصه های شماست، همچنین پس از این منابع می توانید از کتب کمک درسی نیز استفاده کنید.
۱۰ ویژگی جمع بندی موفق
- پس از یک جمع بندی موفق کاملا به نقاط ضعف و قوت تان آگاه خواهید شد.
- همه ی درس های شما هوشمندانه و اصولی آنالیز شده و بر وضعیت آنها آگاهی دارید.
- هدف گذاری های شما برای آزمون های برنامه ای بعد از جمع بندی کامل و اصولی به نتایج به دست آمده در آنها نزدیک خواهد بود.
- جزوه ی جمع بندی شما بسیار قابل اعتماد و مملو از نکات مهم و کاربردی خواهد بود.
- در اجرای تکنیک های حین آزمون با دقت و درایت بیشتری عمل خواهید کرد.
- اعتماد به نفس شما بالاتر می رود و نسبت به جایگاه و وضعیت خود منطقی تر رفتار خواهید کرد.
- تعداد سوالات شک دار کم تری در آزمون های برنامه ای و مشابه کنکور خواهید داشت.
- اگر در دوران جمع بندی عملکرد خوبی داشته باشید پیشرفت چشمگیری در جایگاهتان نسبت به سایر دانش آموزان مشاهده خواهید کرد.
- در روز کنکور نگرانی کمتری خواهید داشت و می دانید که برای هر درس چگونه عمل کنید.
- نقص ها و ضعف های دوران مطالعه ی شما شناسایی می شود و در تخصیص زمان برای مرور و رفع اشکال هر درس متعادل تر و دقیق تر رفتار خواهید کرد.
دانلود جزوه کنکور برای همه دروس
برای دانلود جزوات سایر دروس روی جزوه کنکور کلیک کنید